Iroda: 5600 Békéscsaba, Jókai u. 20. | Telephely: 5630 Békés, Csatárkert | Tel/Fax: 66/412-370 | Mobil: 30-9258016 |


Gyártási technológia fejlesztése a Hangyási és Társai Kft-nél

Kedvezményezett neve: Hangyási és Társai Műszaki Fejlesztő-és Gépgyártó Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Gyártási technológia fejlesztése a Hangyási és Társai Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 38 486 000 Ft
Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk továbbfejlődéséhez, magasabb hozzáadott értékkel bíró termékek előállításához a meglévő technológiánk fejlesztését céloztuk meg.
Vállalkozásunk jövőbeli célja az árbevétel növelése, többek között új piacok felkutatásával, amelyben egyre jelentősebb részt képvisel az export. A dolgozói létszám, szakértelem átstruktúrálódását hosszú távú céljainkhoz igazítjuk: a dolgozói létszámot növelni szeretnénk, lehetőleg fiatal, illetve pályakezdő, korszerű szakmai ismeretekkel rendelkező kollégákkal.

A beszerzett eszközök mindegyike a gyártási tevékenységhez kapcsolódik.

A projekt keretében beszerzett új hegesztő berendezések jellemzője a teljesen digitális, inverteres áramforrás, az intelligens ívszabályozás, az impulzus mód, melyek kiküszöbölik az emberi hibából és a hálózati feszültségingadozásból eredő problémákat. A gépekkel megkezdtük a színesfémek hegesztését is.

A targonca a lemezformában és szál alakban érkező nagytömegű alapanyagaink és késztermékeink rakodását jelentősen felgyorsította.

Az új 4 hengeres hidraulikus lemezhengerítőgép pontosabb és egyszerűbb munkát tesz lehetővé, mint a korábbi mechanikus 3 hengeres gépeink. A tartályok és egyéb lemezszerkezetek kúpjainak, illetve palástjainak megmunkálását kezdtük meg az új berendezéssel.

A projekt keretében megvásárolt CNC vezérlésű élhajlítógép üzembeállításának köszönhetően új termékeink bonyolult lemezhajlítási feladatai is rendkívüli pontossággal végezhetőek, valamint a korábbi gyártmányaink hajlítása is egyszerűsödött.

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2018.05.14.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02003