Iroda: 5600 Békéscsaba, Jókai u. 20. | Telephely: 5630 Békés, Csatárkert | Tel/Fax: 66/412-370 | Mobil: 30-9258016 |


Serleges felhordó

A serleges felhordó szemestermények és egyéb ömlesztett anyagok (lisztek, darák stb.) függőleges irányú folyamatos szállítására alkalmas.
A cégünk által gyártott serleges felvonó speciális konstrukciójú. Különlegessége az egycsöves kialakítás. Mivel a heveder oda és visszatérő ága is egy több részre osztott házban fut csökken a légörvénylés, így a serleges felvonóba könnyebben kerül be a szállítandó anyag, a serlegek jobban telítődnek, és a villamos teljesítmény igény is csökken. A kompakt közbenső tag kialakítás miatt a gép könnyebben és gyorsabban szerelhető, mint a hagyományos kialakítású felhordók jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezve. Ezen speciális kialakítású felhordó mellett természetesen gyártjuk a hagyományos kivitelű serleges felvonókat is.
Egyedi igényeik alapján a felhordó ház készülhet festett, tűzihorganyzott, rozsdamentes acél kivitelben valamint fából. A berendezés szállítható acél, műanyag, alumínium vagy saválló serlegekkel és speciális műanyag, lángálló stb. hevederrel.
bucket elevator elevator felhordó
serleges serleges elevátor serleges felhordó
serleges felhordó serleges felvonó serlegkanál